top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHenny Gargoskij

TERUG NAAR NEDERLAND

Bijgewerkt op: 7 okt. 2021

Hoi allemaal, daar ben ik weer! Na vier jaar zit mijn avontuur in Engeland er (voorlopig) op. Ik ben me opnieuw aan het vestigen in Nederland. Wat ga ik doen nu ik terug ben, vraag je je af? Dat zal ik je vertellen.


Ik ga mijn bedrijf byHENNY verder opbouwen!


De Rachel Chair heb ik ontworpen en gemaakt voor een klant in Engeland (Rachel). Wegens succes is de stoel inmiddels toegevoegd aan mijn eigen collectie.
Rachel Chair byHENNY

De Rachel Chair heb ik ontworpen en gemaakt voor Rachel, een klant in Engeland. Wegens succes is de stoel inmiddels toegevoegd aan mijn eigen collectie.


HOUT byHENNY

In de afgelopen vier jaar heb ik me in het zuidwesten van Engeland bezig gehouden met alles wat met houtbewerken te maken heeft. Dat was heerlijk en daar heb ik heel veel geleerd over het vak. Ik kan niet wachten om met deze rijke ervaringen weer aan de slag te gaan in Nederland. Zodra ik een werkplaats heb gevonden (tips zijn zeer welkom), ga ik weer zagen, beitelen, schaven en al die andere fijne dingen doen die bij dit mooie vak horen!


Zoek je een meubelmaker? Neem dan contact met me op.


Heb je nog tips voor me over houtwerkplaatsen in Nederland? Laat het me ook zeker weten!
Groetjes Henny


Henny Gargoskij

Meubelmaker en verhalenmaker47 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page